Puerto Jimenez

Så fick man äntligen veta vart vi ska spendera 3 månader av våra liv, för mig så kändes det som att vi kommer dit jag ville. Fast ändå, jag tror att det andra stället uppe i bergen kanske vore en större upplevelse.. varför funderar jag på det egentligen, jag har ju aldrig varit på något av ställena?
Men man kan ju inte låta bli, vilket hade igentligen varit bäst? Det känns iaf som att jag inte kommer bli besviken, jag hoppas bara att vi inte ska bo mitt i Puerto Jimenez för jag avgudar inte städer precis. Är man bonläpp så är man, inte mkt att göra åt det?
Men jag får väl vänja mig helt enkelt, tanken var ju att vi skulle ELD:a?


edit: Puerto Jimenez kollade jag just upp och det var typ 1800 invånare i staden, dvs en håla även i mina ögon ;) så det kommer nog passa som hansken för mig!

Första mötet!

image3
Här är hela gruppen, halva gruppen ska till Falun och den andra till Östersund

Costa Rica - Sverige

Detta är Costa Rica gruppens gemensamma blogg under CIU utbytet 2008. Här kommer vi att skriva om  allt möjligt som händer under vistelsen. Även om våra förberedelser med sponsorer, vaccinationer och annat som snurrar runt inför resan. Förhoppningsvis kommer vi även lägga ut bilder.

Själva temat för utbytet är hållbar turism. Vi  kommer att resa sju ungdomar från olika delar av Sverige tillsammans med en handledare till Costa Rica. Där kommer vi att lära känna sju andra ungdomar + handledare som vi ska bo tillsammans med i en värdfamilj och jobba volontärt med under tre månader. Efter tre månader i Costa Rica åker vi alla 16 till Sverige, Falun och får nya värdfamiljer och jobb.

Den 17e januari börjar äventyret på centralen i Stockholm, där kommer vi vara några dagar innan det bär av till San José i Costa Rica.


RSS 2.0